Mutluluk Postam Geldiii :)

Bi Poşet Kitap | 15:11 |
Merhaba!

Bugün kapımı çalıp beni çokça mutlu eden bir güzellikten bahsetmek istiyorum size. Heybemdeki Huzur’un Mutluluk Postası etkinliğini duymuşsunuzdur. Benim çekilişlerle ilgili şöyle bir ucubeliğim var ki her çekilişte bana kimin çıkacağını tahmin ederim :D Bu sefer de öyle oldu ve gerçekten çok sevindim, harika bir insan tanımış oldum. Umarım hiç eksilmez hayatımdan :)
Gelgelelim kapımı çalan güzellikleree :)

Ben hediye göndermeden evvel önceki senelerde Esra’nın yaptığı paketlemeleri görüp “Aman Tanrım! Ben nasıl paketleyeceğim şimdi?” diye strese girmiştim :) Baksanıza ama şuna nasıl tatlı, nasıl özenli. Paketi açmaya kıyamayacaktım neredeyse :) Hele o paketin üzerindeki kar tanelerine bittim. Sanırım onları da odamda bir yerlere yapıştıracağım :)
Ee tamam paketleriyle yeterince hava attın içine de bakalım” diyorsanız siz daha hava görmediniz :D


Sanırsınız aklımı okumuş. Son zamanlarda sürekli üniversite kütüphanesinden Shakespeare kitapları alıp duruyordum. Dün de yine bir Shakespeare kitabı satın alma girişimim “neyse sonra aliym bari” diyerek ertelenmişti. Bu yüzden Kış Masalı’nı karşımda görünce nasıl sevindim anlatamam :)
Heybemdeki Huzur benim Küçük Prens aşkımı biliyordu. Daha çekiliş bile yapılmadan, önceki etkinlikte ona gelen Küçük Prensli çantaya sulanmıştım da :D O da bana böyle bir güzellik göndermiş :)
Kupama da bayıldımm :) Kendisi de bir hukukçu olduğu için sınav dönemi post-itlerle beslendiğimi tahmin ederekten ve kırtasiye aşkımı da bildiğinden bana birsürü post-it göndermiş. Bir de tatliş kalemler :) Sınav dönemim acayip şenlendi diyebilirim :) Bu güzelliklerle çalışmak daha eğlenceli olur belki kim bilir :)
Bir de beni tanıyanlar kar küreleriyle aşk yaşadığımı bilirler. Patlangaçların(koruma amaçlı kullanılan ve pıt pıt diye patlatmaya bayıldığım o şeyin adını bilmediğim için böyle bir isim koydum) içinden çıkarırken tepkim “ayyyy yoksa kar küresi mii” oldu :D Bir süre onunla da karşılıklı sırıtarak bakıştıktan sonra kahvelerim ve diğer bilumum içeceğime geldi sıra :) Hepsi çok güzel görünmüyor mu :)
Bir de ben daha dün “bizim burda niye Rossmann yok yaa” tripleriyle gezerken karşımda oradan alınmış bir güzelliği görünce “tamam” dedim “bu kız kesin zihin okuyor  :D” Ayrıca son zamanlarda en çok ihtiyacım olan şey de bu, ama kullanmaya kıyabilir miyim bilmiyorum :/
İşte benim Mutluluk Postamda bunlar vardıı. Ve çok sevdiğim bir de dost kazandırdı tabii. “Sen nasıl bir insansın yaa” nidaları eşliğinde karşıladım tüm hediyelerimi :) Kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyor ve öpücüklerimi sunuyorum :)
Eh yeterince hava attığıma göre şimdi gidip yeni kupamla güzel bir kahve içip petitolarımı yiyerekten bi ders çalışayım bari :)

47 yorum:

  1. afıyet olsun cok guzel bır etkınlıkmıs cok guzel bır paket gelmiş :) Ben nıeyse hep bu etkınlıklerın sonuclarını okuyorum hep :)) ya da hep bır aksılık oluyor :) Bir dahakıne katılırız ınsallah :) Güzel okumalar bol mis kokulu kahveler ve iyi puanlarla geçsin haftan inşallah :)

    Ellerine saglık cok guzel bir kargo olmus gercekten yeni yol site de erken kutlanıyor ben daha kış la alakalı hiç bişi yapmadım lip balmlarım harıcınde :)) Bakalım o moda ne zaman gırecegım :)
    Sevgiyle kal :) yoksa ben destan yazacagım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun mesela ben sonunu okumayı da çok severim, şimdi diğer katılanlar da yazsa da okusak :) çook teşekkür ederiim :)

      Sil
    2. yanıtla kısmın hayırlı olsun böylelıkle rahat erişimimiz olmuş :) Bu arada ılk ben görmüşüm mutluluk paketini de süper :)

      ayrıca bloguma git ilk yazıya bak =)

      Sil
  2. Sahiden çok özenli hazırlanmış paketler de içindekiler de. Kupa, kitap, kalem başlı başına yeterli görünüyor bence :) Güle güle kullan. Sevgili Esra'nın ellerine, yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi nasıl tatlı bir insan yaa :) teşekkür ettiim :)

      Sil
  3. ÇOK GÜZEL...KİTAP DA OYLE... BENDE BU GUZEL SUPRIZLE BASLADIM HAFTAYA IYI KI KATILMISIM
    SEVGILER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen biraz şımarmaya ihtiyacımız var değil mi ama :)

      Sil
  4. Hediyelerinin hepsi çok güzel canım .Bayıldım :)) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim ben de çok sevdim hepsini :)

      Sil
  5. yanıtla kısmı olmuş :) güle güle kullan.
    Kış masalı merak ettiklerimdendi yorumunu bekliyor olucam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy sana teşekkür etmeyi unuttum galiba ben :( çok teşekkürler yanıtla kısmı için :) en kısa zamanda okumaya çalışacağım :)

      Sil
  6. Güle güle kullan hediyelerini. Ben de kar kürelerini çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürlerr :) Kore dizisi My Girl'den kalma bir aşk sanırım benimkisi :)

      Sil
  7. Bayıldııımm ^-^ Güle güle kullan canımm :*

    YanıtlaSil
  8. Aaa gercekten ne güzel seyler varmis icinde.Tam bir mutluluk postasi olmus:) Cok hos fikirler bunlar...gül güle kullan:)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzelmiş ya, çok özendim valla :) Çİkolata, kahve, kitap ohh. daha ne olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi ama :) tam kış havasına girdim bunların sayesinde :)

      Sil
  10. Çok hos bir paket tam kisa yarasir olmus.

    YanıtlaSil
  11. Oh ne güzel pakettir o yaaaa.... Ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Asıl sen ne güzel bir insansın... Hakkımda ne güzel şeyler yazmışsın öyle! Hediyeler konusunda nokta atışı yapabilmiş olmama çok sevindim. Güle güle kullan hepsini, musmutlu çalış sınavlarına inşaallah :) Bu arada Rossmann'dan istediğin bir şey olursa ben gönderirim sana. Bir alo demen yeterli :) Etkinliğin güzel bir dost kazandırdığı konusunda da hemfikir olmamıza sevindim. Öpüyorum çokça, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok tatlısın^^ çok çok teşekkür ettim bolca dua bekliyorum sınavlar için :) görüşmek üzeree :)

      Sil
    2. Sayın Huzur;ben de etkinlikleriniz için çok teşekkür ediyor ve devamını bekliyorum.Bi Poşet kardeş, güle güle kullan ,mutluluğun ve hediye verenlerin çok olur inşaallahhh

      Sil
    3. Ayrıca etkinlik kardeşim Meryem Çandır 'a huzurunuz da tekrar tşkr ediyorum:))))

      Sil
    4. çok teşekkür ediyoruum ve ben de devamını bekliyorum heybemdeki huzurcum :)

      Sil
  13. Çok güzel bir paket :) Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar hoş ve zarif, incelikler ile dolu hediyeler olmuş böyle :) Güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam bi mutluluk postası oldu :) teşekkürlerr :*

      Sil
  15. Çok güzel bir şey bu mutluluk postası yaa :) Dostluğunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılmadıysan gelecek sefere katılırsın artık :) amin inşallah :)

      Sil
  16. Çok güzeller gerçekten :)) Hepsini ayrı ayrı beğendim :D Kar kürelerine ve çeşitli kupalara bayılırım ben de :D Bi de konuşmuştuk ya, Felsefe Taşı'nın özel basımını aldım dayanamayıp :D Şimdi 7-24 sarılıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyy aldın mıı :) ben de canım sıkıldıkça ona bakıp mutlu oluyorum :)

      Sil
  17. cici şeyler varmış. :) bak ben de, kar küresi, kokulu mum, çakıltaşı, müzik kutusu sefiyom kii :)

    YanıtlaSil
  18. Özellikle kupana bayıldım. Hediyelerini iyi günlerde kullan canım :-)

    YanıtlaSil
  19. Gerçekten adı üstünde tam bir "Mutluluk Postası" olmuş :) Görünce ben bile mutlu oldum :))

    YanıtlaSil

Blog / Site linki içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım: Zuri