Neden Bi Poşet Kitap?

Bi Poşet Kitap | 22:17 |
Merhaba!

Yaklaşık 1 senedir blog açmak isteyip de bir türlü cesaret edemeyen bir kızın hikayesi bu. Bu gece bir anda bilgisayarın başına geçtim ve "evet!" dedim "blog açacağım". Bir blog açmak istediğinizde ilk probleminiz isim bulmak oluyor. Ben bu konuda fazla zorlanmadım çünkü kitaplarla ilgili bir blog yazacaksam aklıma ilk gelen çocukluğumda babam başka bir şehirde çalışırken eve geldiğinde getirdiği bi poşet kitap oluyor. Her gelişinde elinde bi poşet kitap olurdu ve ben gözlerim ışıldayarak bi çırpıda okuyup bitirirdim onları. Bu yüzden okumaya başlamamın hikayesiyle başlamalıydı blogum da.

Bu blog hikayesinde beni neler bekliyor bilmiyorum ve heyecanla bekliyorum. Gelecek yıllarda yazdıklarıma bakıp gülümsemek istiyorum. Nasıl ki ben bir kitap almadan önce birçok blogdan kitap hakkında yazılanları okuyorsam kendim de okuduklarımı insanlarla paylaşıp fikir edinmelerini sağlamak istiyorum. Evet, içimde tutmayacağım düşüncelerimi artık. Şu andan itibaren yazacağım her şeyin bir parçası olacağım.

33 yorum:

  1. Merhaba; blogun hayırlı olsun. Umarım uzun soluklu olur keyifle okuruz. Keşif etkinliği sayesinde buldum seni. Ben de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm :) tabiki hemen ziyarete geliyorum :)

      Sil
  2. Blogunuz hayırlı olsun keşif etkinliğinde gördüm kitaplara bayılırım özellikle sarah jıo hayranıyım bana da beklerim

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun, uzun soluklu ve farklı kitapların tanıtıldığı bir yolculuk olur inş.

    YanıtlaSil
  4. Her kitap okuyan insanın söyleyecek bir sözü vardır. Bunu da en güzel blog açarak ifâde eder diye düşünüyorum. Kitap bloglarının son zamanlarda artması çok güzel bir durum.Ben yaklaşık 4 sene önce bloğumu açtığımda kitap blogları bir elin 5 parmağını geçmeyecek kadar azdı:) Hoşgeldin, uzun bloglamar dilerim:)

    YanıtlaSil
  5. Her kitap okuyan insanın söyleyecek bir sözü vardır. Bunu da en güzel blog açarak ifâde eder diye düşünüyorum. Kitap bloglarının son zamanlarda artması çok güzel bir durum.Ben yaklaşık 4 sene önce bloğumu açtığımda kitap blogları bir elin 5 parmağını geçmeyecek kadar azdı:) Hoşgeldin, uzun bloglamar dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anca cesaretimi toplayabildim, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Kitap okumak dunyanin en guzel tarafı. Blogunda sana başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
  7. ayyyy ben de bak bi poşet kitap yetmez diycem hep sana ama ne anlamlıymış adın. çok sevindim yazmana. valla bak çok tatlı ve içten yazıyon sen. kitaplar hakkında yazsan da bak bu okuduğum üçüncü yazın kitap dışında düşüncelerini de yazıyon. dilin de çok hoş ve yumuşak. hoşgeldin kiii. bi de karga ve kızı da unutma bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihih normal şartlarda bi poşet kitap yetmez evet ama o zamanlar yetiyodu defalarca okuyordum aynı kitapları ^^ çok teşekkür ettim deep tarzımı beğenmene sevindim :) yıllardır hiçbir şey yazmadım ben o yüzden kalemim fazlasıyla soğudu ama zamanla açılacaktır herhalde burada olmayı seviyorum çünkü ^^

      Sil
  8. baksanaa, seni blogumda sağda "dikkat" köşesine aldıım. demirbaş oldun artıkın yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok tatlısınn ^^ blog yazmaya başladığımda buralarda tek tabanca takılırım diyordum ama senin gibi güzel dostlarım oldu iyi ki varsın, iyi ki varsınıız :)

      Sil
    2. sen deeeee :) kalemin soğuk ama kalbin sıcak kiiii kikiki :)

      Sil
  9. Ben de kitapçıdan elimde bir poşet kitapla eve dönmeyi seviyorum. :)

    YanıtlaSil
  10. Blogunu çok beğendim adında çok güzelmiş hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir isim bu, insanın içini sıcacık yapıyor :)

    Hoş geldin :)

    YanıtlaSil
  12. Handan
    Çook teşekkür ederiiimm ^^ Hoşbuldum :)

    YanıtlaSil
  13. Blogunuz hayırlı uğurlu olsun. Kitap okumayı yeni yeni sevmeye başlayan biri olarak blogunuzu severek takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  14. Gökhan TEKİN
    Teşekkürler, umarım kitapları daha çok sevdirebilirim öyleyse ^^

    YanıtlaSil
  15. Aramıza katıldığın harika oldu :) Zaten Deep seni keşfetmiş baksana :))

    YanıtlaSil
  16. Hazel Çelik
    çok teşekkürlerr ben de çok sevdim burayı, sizleri :)

    YanıtlaSil
  17. Aramıza hoşgeldin blogun ve paylaşımların harika ! :)

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel bir blog olmuş ellerinize sağlık :) Naçizane yeni açtığım bloğuma sizi kahve içmeye beklerim.. Hayırlı günler..

    YanıtlaSil
  19. Bloğun gerçekten çok güzel :) Başarılar dilerim. Ben de bugün yeni bir blog açtım ama hayırlısı. Seni de bloguma beklerim :D

    YanıtlaSil

Blog / Site linki içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım: Zuri